Woningontruiming

2 min gelezen

Staat u al een tijdje te kijken met uw woningontruiming? Bent u al op leeftijd en twijfelt u om uw huis te verkopen om te verhuizen naar een bejaardenhuis. Of is er zojuist een dierbaren in uw familie weg gevallen en staat het huis nu leeg en weet u niet wat u er mee aan moet neem dan gerust contact met op met Seniorenhulp Nederland.

logo

Het team bestaat puur specialisten die u helpen met het ontruimen en verhuizen van de spullen van bijv. uw ouders of echtgenoten. Door hun jaren van ervaring heen hebben ze al veel verschillende dingen mee gemaakt, van mensen die willen verhuizen naar een bejaardenhuis tot het ontruimen van een huis kort na dat een familie een dierbaren heeft verloren. Door deze ervaring zij ze van allen huizen thuis en kan het team zich goed inleven in de situatie waar u op dat moment in zit. En hier proberen zij dan uiteraard zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Seniorenhulp Nederland heeft een wijd assortiment van voertuigen tot hun beschikking, van een verhuislift en busje voor vervoer tot een vrachtauto voor de groten meubels. Met de verhuislift kunnen ze wel acht verdiepingen hoog komen om uw meubels naar beneden te krijgen.Galerij7

Eerlijkheid en duidelijkheid hechten zij veel belangstelling aan. Een van de belangrijkste dingen voor het bedrijf is dat ze transparant zijn. Dit is prettig voor de mensen waar ze een ontruiming of verbouwing doen aangezien de klant dan niet voor onverwachte dingen komen te staan.

Dus bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuizen en ontruimen van woningen voor ouderen. Dan hoeft u niet meer veder te zoeken.