Woningontruiming Nijmegen: dit gebeurt er tijdens een bedrijfsontruiming

2 min gelezen
woningontruiming Nijmegen

Elk bedrijf is anders ingericht en heeft daarom ook een andere aanpak nodig als het gaat om een woningontruiming in Nijmegen van het bedrijf. In de meeste gevallen wordt er een ontruimingsbedrijf ingeschakeld als er een bedrijf moet worden ontruimd. Op deze pagina lees je de vier stappen waarin een bedrijfsontruiming verloopt.

1.      De inventarisering

Dit is als het ware een eerste kennismakingsgesprek tussen het bedrijf dat de ontruiming nodig heeft en een ontruimingsbedrijf. Hier wordt door het ontruimingsbedrijf gekeken naar wat allemaal ontruimd moet worden. Zo wordt er met die informatie een tijdsplanning gemaakt en worden alle werkzaamheden uitgelegd. Zodra dit akkoord is kan de ontruiming beginnen.

2.      Ontruimen

Nu kan de ontruiming van het bedrijf daadwerkelijk beginnen. Het aantal ontruimers dat langs komen is afhankelijk van de tijdsplanning die gemaakt is, grootte het bedrijf en het aantal spullen dat weg moet.

De ontruimers beginnen de werkzaamheden met het ontruimen van het hele pand. Vaak wordt het in delen opgesplitst. Denk hierbij aan het ontruimen per kamer of kantoor.

woningontruiming Nijmegen

3.      Schoonmaak en reparatie

Als het hele pand is ontruimd kunnen de schoonmaak en de reparaties plaatsvinden. Als een bedrijfspand al jaren in gebruik is zal er vaak flink veel onderhoud nodig zijn om alles weer op te knappen.

Je wilt namelijk het liefst dat het bedrijfspand er weer uit ziet zoals het in de originele tijd ook was. De werkzaamheden die tijden het onderhoud plaatsvinden zijn voornamelijk het verwijderen van vlekken en het slopen van beschadigde muren.

4.      Afsluiting

Als alles gedaan is en het bedrijfspand er weer zo goed als nieuw uit ziet kan de woningontruiming in Nijmegen worden afgesloten. Dit wordt ook wel de oplevering genoemd. De ontruimers die de werkzaamheden in het pand hebben verricht leveren dan het pand weer aan je terug in de nieuwe staat.

Het vinden van een ontruimingsbedrijf hoeft niet lang te duren. Zoek bijvoorbeeld op ‘woningontruiming Nijmegen’ en je vindt een lijst van alle bedrijven in Nijmegen.