Wil jij een stuk grond verkopen?

2 min gelezen

Verkoop een stuk grond! Heb jij een mooi perceel in beheer en wil jij dit verkopen? Dan is het zeker aan te raden om dit artikel goed door te nemen. In dit artikel zullen we namelijk kort stilstaan bij de verschillende manieren waar jij jouw stuk grond kan aanbieden. Hierdoor weet je zeker dat je de kans op het verhogen laat slagen. De manieren hieronder zijn tegen betaling, maar de bedragen zijn zo laagdrempelig dat het zeker de moeite waard is. Als eerst zullen we beginnen met de meest lucratieve manier, namelijk de kadaster websites.

Adverteren op kadaster websites

Als eerst is het aan te raden om jouw stuk grond op kadaster websites te plaatsen. Hier komen namelijk veel bezoekers op terecht die op zoek zijn naar kadasterdata. Als je bijvoorbeeld kijkt naar kadasterkaart.com komen hier al 150.000 bezoekers op maandelijkse basis naartoe. Je kunt bijvoorbeeld op deze website een advertentie aanschaffen voor 20 euro voor vier weken. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een de eerste maand gratis een advertentie te plaatsen waardoor je zeker weet dat je veel mensen zult bereiken tegen minimale kosten en dat is erg fijn!

Adverteren in de krant

Wil jij nog meer exposure hebben en wellicht grond verkopen aan potentiële investeerders? Dan is het aan te raden om te kijken of je kunt investeren in financiële kranten. Veel investeerders lezen deze kranten namelijk waardoor jij prima in staat bent om snel exposure te creëren. Dit is natuurlijk wel een duurdere variant van adverteren, maar het is zeker de moeite waard als je snel van je grond af wilt. Benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten en kom achter de prijzen die worden gevraagd.

Verkopen op websites die grond aanbieden

Tot slot is er nog een mogelijkheid om grond aan te bieden op websites die hiervoor zijn gemaakt. Hierbij is het wel goed om te benoemen dat dit zeer specifieke websites zijn waardoor de advertentiekosten aanzienlijk hoger zullen zijn dan de twee andere methodes. Wil jij dus snel van jouw grond af dan is het aan te raden om hier zeker rekening mee te houden, want ondanks de hoge kosten is het wel zeer specifiek waardoor je de kans op het verkopen van jouw stuk grond verhoogd. Benieuwd? Contact de websites voor meer informatie en kom achter de mogelijkheden.