Wat kost een aanbouw nou eigenlijk?

1 min gelezen

Wat kost een aanbouw? Deze vraag is mij al wel eens vaker gevraagd. Vooral nadat wij er toen die tijd voor hebben gekozen om een geschikte aannemer te vinden. Al moet ik zeggen dat als je op het internet hier naar opzoek gaat, dan is de keuze enorm.

Het vinden van een geschikt bedrijf die weet hoe dat jij het wilt hebben is lastig. Althans, nadat wij terecht kwamen op de website van Deaanbouwexpert.nl verliep het ontzettend soepel. Wij zijn toen die tijd op het internet wezen zoeken en kwamen terecht bij dit bedrijf. De informatie wat je op dat moment al op de website hebt gezien is perfect. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om een afspraak te maken zodat zij een passende offerte konden schrijven.

Nog geen dag later stonden zij bij ons op de stoep om alles gereed te maken en onze wensen te bespreken. Als eerste kregen wij gelijk te horen dat de offerte vrijblijvend is. Erg prettig om dit van tevoren te weten. Enfin, uiteindelijk hebben wij onder het genot van een kop koffie onze wensen uitgelegd en alles werd erg goed genoteerd. Vervolgens gingen zij weer op weg en hoefde wij alleen maar te wachten totdat de offerte werd gestuurd. Tot mijn grote verbazing hadden wij de offerte diezelfde dag al in ontvangst mogen nemen!