Waarom is een pvc vloer betonlook zo populair?

2 min gelezen
pvc vloer betonlook

De kans bestaat dat je ooit al eens een pvc vloer betonlook hebt gezien. De pvc vloer betonlook is op dit moment dan ook erg populair in Nederland. Dit heeft vooral te maken met de sfeer van deze vloer. Voor een groot deel van de Nederlanders zorgt deze vloer voor veel meer sfeer. Dit heeft daarnaast ook met de andere voordelen van deze vloer te maken. Zo heeft de vloer een lange levensduur en ziet de vloer er erg natuurlijk uit. Echter, welke tint past nou eigenlijk het best bij mijn woning? Voordat je een pvc vloer koopt is het belangrijk om goed in beeld te hebben hoeveel je uit wilt geven aan de vloer. Daarnaast is het prettig om er rekening mee te houden dat je een betonlook vloer erg makkelijk kunt matchen.

pvc vloer betonlook

Een betonlook vloer op het kantoor

Steeds meer kantoren kiezen ervoor om een betonlook vloer op het kantoor aan te brengen. Het voordeel van een betonlook vloer op het kantoor is dat je ervoor kunt kiezen om deze gemakkelijk te stijlen. Daarnaast is het voordeel van pvc dat dit ervoor zorgt dat de vloer zichzelf aanpast aan de temperatuur. Er zijn bijvoorbeeld een aantal kantoren waar men ervoor kiest om hun schoenen uit te doen op de werkvloer. 

Betonlook in de slaapkamer

Het is natuurlijk ook mogelijk om een vloer van betonlook in de slaapkamer aan te brengen. Hierdoor zorgt je voor veel meer sfeer in jouw kamer. Echter, het is wel belangrijk om rekening te houden met de levensduur van pvc. Doordat een vloer van pvc erg lang mee gaat, is de kans groot dat je de vloer lang in jouw slaapkamer hebt liggen.