Vloeren zoeken

1 min gelezen
Germania blank

Vloeren zijn er in diverse soorten. Kies je voor een vloerbedekking, tegels, of toch maar een houten vloer, het is allemaal online te vinden. Vaste vloerbedekking, daar ben ik van terug gekomen. Vooral wanneer je veel aanloop hebt en kinderen of huisdieren, is dit niet echt een geweldige keuze. Helemaal wanneer er koffie of rode wijn op een witte vloerbedekking valt. Helaas was mij dat overkomen en daarom heb ik gezegd, nooit meer vaste vloerbedekking in mijn huis.

Nadat wij hadden besloten om op zoek te gaan naar een andere vloer, zijn wij bij Esco Vloeren terecht gekomen. Hier is een zeer groot assortiment uit diverse modellen te vinden, zowel online, maar ook in hun showroom.

Eiken onbehandeld

Esco Vloeren, de goedkoopste van Nederland

Je leest het goed, deze leverancier behoord inderdaad tot de goedkoopste van Nederland. Dit komt doordat zij de productie tot aflevering geheel in eigen handen hebben. De kosten kunnen hierdoor een stuk lager uitvallen dan wanneer er meerder bedrijven mee bemoeit zijn om de verkoop te regelen.

Inmiddels heb ik mijn vloerbedekking voorgoed vaarwel gezegd en hiervoor in de plaats hebben wij gekozen voor een houten vloer. Deze hebben wij laten leggen door dit bedrijf, zij beschikken over een eigen leg service.

Eiken plank

Voordeel is dat deze erg makkelijk schoon te houden is. Bovendien hoeft dit materiaal niet vastgeplakt te worden en kan er weer makkelijk uit gehaald worden. Bijvoorbeeld wanneer je gaat verhuizen, deze vloer kan dan zonder problemen mee verhuizen.