Vastgoed Spanje

1 min gelezen
vastgoed Spanje

Ben jij op zoek naar vastgoed in Spanje? Dan moet je echt eens contact opnemen met Puurspanje.nl. Ik heb echt geweldige ervaringen met hen. Dankzij hen heb ik een geweldig huis in Spanje kunnen kopen en nu kan ik dus nog veel vaker genieten van het geweldige klimaat, het heerlijke eten en drinken en de ontzettend lieve mensen van Spanje!

Zij weten waar ze het over hebben


In Spanje gelden andere regels als je een huis gaat kopen. Het werkt allemaal net even anders dan in Nederland. Als je niet in Spanje woont, dan is het lastig om hier allemaal achter te komen. De makelaars van Puurspanje.nl wonen in Spanje en weten dus hoe het allemaal werkt in Spanje. Zij spreken Nederlands en dat is natuurlijk weer super handig voor de Nederlanders die een huis zoeken.

Mijn zoektocht


Nadat ik bij hen op de site beland was, heb ik contact met hen opgenomen. Dit ging heel eenvoudig. Ik kreeg een vriendelijke man aan de telefoon en hij beantwoorde heel geduldig alle vragen die ik had. En dat waren er heel veel! Daarna heb ik hem verteld wat voor huis ik zocht en volgens hem zou dat geen probleem zijn. Dat bleek ook het geval te zijn, want hij meldde niet veel later dat hij het perfecte huis gevonden had. Na een reisje naar Spanje en een bezichtiging kon ik mezelf al vrij snel de trotse eigenaar van een mooi stukje vastgoed in Spanje noemen!