Upgrade: het bed

2 min gelezen

Waarvoor zou je een upgrade van je bed nodig hebben? Voor degene die de sketches van Michael Mcintyre hebben gezien weten jullie wat wordt bedoeld. Zeker een in het specifiek: de nachtelijke tripjes naar de wc. Het is donker in je slaapkamer met die fijne dikke gordijnen die ‘s ochtends de zon niet doorlaten zodat je heerlijk kan uitslapen, maar eenmaal als je het nodig hebt zie je inderdaad ook helemaal niks. Slaap je met een partner dan wil je diegene natuurlijk niet wakker maken, maar je wilt hierin ook voor jezelf niet meteen dat felle licht aanzetten en klaar wakker zijn om drie uur ‘s nachts en daarbij heb je natuurlijk ook nog de kwestie van de kleine teen. De kleine teen die altijd een totaal andere kant op lijkt te gaan richting te plint van een hoekje, terwijl de rest van je voet wel vooruit door de deur loopt.

Hoe houden we het onszelf makkelijk?

Hoe we het onszelf helemaal makkelijk zouden maken is het trainen van de blaas om voor het slapengaan zijn ding te doen en ‘s ochtends, maar in veel gevallen is dit helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Daarop moeten we maar een creatief alternatief gaan verzinnen. Een goed plan zou een nachtlampje zijn of dimbare LED strips onder het bed te plakken en misschien zelfs nog een extra in de badkamer. Zo houd je je geliefden lekker in slaap, is de kleine teen veilig van de plinten en kan je na het nachtelijke bezoek weer richting dromenland.

Voor de kleine bedden

Natuurlijk zijn er ook nog de eigenaren van de kleine bedden die ook wel eens ‘s nachts wakker worden. Misschien niet om dezelfde redenen. Misschien een nachtmerrie? Het geeft natuurlijk dan ook een veilig gevoel om dat extra lichtje in je kamer te hebben. Ook daarvoor zouden LED strips van INTOLED een fijne oplossing zijn. Misschien zelf met een kleurenwisselaar.