Tip: Schoorsteenveger Zeeland

1 min gelezen

Iedereen die in het bezit is van een schoorsteen weet maar al te goed dat je deze geregeld dient schoon te laten maken. Puur wegens het feit dat de kans op het ontstaan van brand minimaal blijft dan. Dit heb ikzelf ondervonden vanaf het moment dat ik erachter was gekomen dat de schoorsteen in mijn eigen woning verstopt zat. Kwam er op tijd achter aangezien we die avond de openhaard wilde aanzetten…..

Doordat ik ben gaan zoeken op Schoorsteenveger Zeeland hoopte ik via het internet een afspraak te maken met een bedrijf die in deze regio werkzaam is. Zo leidde het internet mij naar de website van A. Martens Techniek en schoorsteenveger. Bij hun is het mogelijk om de schoorsteen schoon te laten maken waardoor je weer lekker kan stoken! Alleen de geur al van knetterend hout vind ik heerlijk waardoor we enorm blij zijn dat we een opehaard hebben.

Schoorsteenveger-Zeeland-265x300

Afspraak gemaakt

Bij hun viel het mij direct op dat de kosten voor het schoonmaken aantrekkelijk genoeg is als wat we voorheen hebben betaald. Dit heeft mij ook laten beseffen dat ik het beste door hun de schoorsteen schoon kan laten maken. Aangezien ik had gezocht op schoorsteenveger Zeeland heb ik dit bedrijf gezien en uiteraard ook hiervoor gekozen! Dit bedrijf is van de week bij ons geweest en ben er enorm enthousiast over. Enorm goed schoongemaakt waardoor ik me voorlopig geen zorgen om hoef te maken.