Tip: een olijfboom in de tuin

1 min gelezen

Leuk je hier weer tegen te komen, vandaag heb ik weer een leuk verhaal voor je! Vandaag ga ik het namelijk hebben over mijn tuin. Jullie weten dat ik altijd met mijn huis en tuin bezig ben en vandaag is dit weer het geval. Het wordt namelijk steeds lekkerder weer en daarom krijg ik steeds meer zin om in de tuin te werken. Dit heb ik de afgelopen tijd dan ook erg veel gedaan, ik heb zelfs een olijfboom gekocht, ik wilde namelijk iets speciaals in mijn tuin hebben staan en ik denk dat dat goed gelukt is. Ik heb er al veel leuke reacties op gehad en dat doet mij uiteraard goed. Buiten dat kan ik niet wachten tot dat ik de olijven kan eten. Ik heb het boompje gekocht bij olijfboom.nl, hier staan ook erg veel handige tips om het boompje te onderhouden.

Ik dacht dat het In Nederland niet zou kunnen

Maar niks bleek minder waar, het boompje groeit erg goed en komende zomer kan ik lekker olijven eten. Mijn olijfboom is een groot succes en daarom wilde ik het zo graag met jullie delen. Ik hoop dat jullie echt iets aan deze tip hebben en ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden. Hopelijk tot de volgende keer, dan heb ik weer een leuk onderwerp voor jullie.