Super leuke decoratie dankzij Windowdeco

1 min gelezen

windowdecoAfgelopen jaar is mijn moeder verhuisd en dit brengt altijd heel wat romp slomp met zich mee, mijn moeder weet dat ik heel erg van inrichten en het design van huizen en dergelijken houd. Dat is ook dan ook de reden dat ze mij vroeg haar te helpen met het inrichten van haar huis. Voor de buitenkant koos ik voor raamfolie van Windowdeco. Ik vind dit een zeer mooie versiering voor de ruiten en het past erg bij mijn moeders stijl, ik heb het natuurlijk niet van een vreemde. De tuin lieten we opknappen door professionals en we lieten de grond betegelen en hielden een stuk open voor planten, hier zetten we voornamelijk mooie sierplanten in zoals rozen.

Het resultaat kwam in zicht windowdeco1

De buitenkant was al bijna af en zag er al prachtig uit, dit vooral dankzij de mooie versieringen van Windowdeco, het maakte het helemaal af. Binnen hebben we redelijk lang over gedaan want alles windowdeco2moest namelijk aangeschaft worden, ze ging voor een hele nieuwe stijl. We hebben de meeste dingen online besteld en laten bezorgen en dat hebben wij dan zelf allemaal ingericht. Voor een aantal klussen hebben wij professionals ingehuurd om wat dingen te maken en repareren. Zoals de raamkozijnen die waren niet helemaal fit maar nu zijn ze prachtig, helemaal met de versieringen er om heen.