Slotenmaker met spoed nodig? Neem contact op met Slotenmaker Holland

3 min gelezen

Het gevaar van de vergeten sleutel dreigt eigenlijk elke dag wanneer je de deur uitgaat. Hoe goed je ook leert om de sleutel in de hand te hebben of een dubbelcheck te doen, het kan je op ieder moment eens een keer ontgaan. De deur kan net iets harder dan normaal dichtslaan en in het slot vallen voordat je de dubbelcheck hebt gedaan. 9 van de 10 keer is het niet erg, want de kans is groot dat je de sleutels gewoon de hand hebt. Je kunt dan ondanks de schrik van de dichtvallende deur gewoon je weg vervolgen. Maar het kan ook gebeuren dat je in je hand kijkt en geen sleutels vasthoudt, maar een zonnebril. Je hersenen, die je zo goed getraind hebt om nooit met lege handen de deur uit te gaan, hebben wel iets in je handen geregistreerd en vervolgens het seintje doorgeven dat alles in orde is. Maar bij nadere inspectie blijken het dus geen sleutels te zijn. Die liggen nog op je de keukentafel. Daar sta je dan hopeloos verloren voor je eigen deur waar je niet meer in kunt. Uiteraard kun je de reservesleutels ophalen bij de buren, maar je zult zien dat de buren net op vakantie zijn. Je kunt het huis van de buren wel binnenkomen, maar die sleutels van het huis van de buren liggen in jouw niet toegankelijke huis. Alle pech die je kunt hebben valt dan samen. Gelukkig kun je in dit soort gevallen een slotenmaker met spoed inhuren. De slotenmaker van Slotenmaker Holland staat binnen een half uurtje al bij je op de stoep en kan vervolgens snel je deur openen. Vaak kan dat zonder het slot te forceren, zodat de kosten laag blijven. Je kunt dan met eigen sleutels gewoon weer verder. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het slot wel open gebroken moet worden. Daarna moet er een nieuw slot in de deur. Ook dan zal de slotenmaker er alles aan doen om de kosten laag te houden. Vaak zie je slotenmakers die er juist alles aan doen om de kosten op te drijven. Maar daar hoef je je bij Slotenmaker Holland niet druk om te maken. Het kan ook gebeuren dat de sleutel afbreekt in het slot. In dat geval doet het er niet toe of je wel of niet gebruik kunt maken van reservesleutels, want die passen immers toch niet in het sleutelgat. Ook dan is een slotenmaker met spoed vereist. Dit is des te meer het geval wanneer je een deur met deurklink nog niet op slot had gedraaid. De deur is dan gewoon open en je kunt deze dan niet meer op slot draaien. Je kunt dan nergens heen en dus is er qua slotenmaker spoed geboden.

Schakel een slotenmaker met spoed in via de spoedservice

Als je jezelf op de een of andere manier hebt buitengesloten en je snel je huis weer in wilt of juist snel de deur weer op slot kunt doen, dan kun je de slotenmaker met spoed inschakelen door te bellen met de spoedservice. 

De diensten van Slotenmaker Holland

Als je op de site kijkt van slotenmaker-holland.nl, dan zie je ook meteen een overzicht van de diensten waar je gebruik van kunt maken. Je kunt een slotenmaker met spoed inschakelen, maar je kunt ook gewoon een afspraak maken voor een slotenmaker zonder spoed. Je kunt dan aan afspraak maken voor diensten als: 

  • Kerntrekbeveiliging
  • Noodafsluiting
  • Inbraakbeveiliging