Review: vloer egaliseren bij Zeb den Uyl

1 min gelezen

Afbeelding 033Enkele maanden geleden hebben mijn vriend en ik een appartement gekocht. Alles zag er goed uit in onze woning, maar wij vonden dat de vloer in het appartement toch wat ongelijk was. Omdat wij nieuwe bekleding wilden plaatsen en zeker wilden weten dat de vloer niet voor problemen ging zorgen, hebben wij gekozen voor het egaliseren van onze vloer door Zeb den Uyl. In deze review lees je hoe wij de diensten van Zeb den Uyl hebben ervaren bij het gelijktrekken van onze vloer.

vloercoating12Een professionele werkwijze

Wat ik prettig vond aan de diensten van Zeb den Uyl bij het gelijktrekken van onze vloer, was het feit dat deze aanbieder een professionele werkwijze hanteerde bij het egaliseren van de vloeren. Zo werd er voldoende tijd genomen om de werkzaamheden uit te voeren, maar werd er ook gebruik gemaakt van professionele apparatuur om de vloer gelijk te trekken. En omdat mijn vriend en ik overal in werden betrokken, wisten we precies wat er gebeurde toen de mannen in ons huis bezig waren.

vloercoating15Een indrukwekkend resultaat

Mede door de professionele werkwijze van Zeb den Uyl, ben ik erg tevreden over het resultaat van onze gelijkgetrokken vloer. Waar de vloer eerst nog wat heuveltjes, scheuren en gaten had, is er nu niets meer te zien. Ik ben dan ook erg blij met de diensten van Zeb den Uyl en kan nu zonder enige zorgen de nieuwe bekleding op mijn vloer laten aanbrengen. Kortom: een echte aanrader!