Op zoek naar openslaande garagedeuren?

2 min gelezen

 

Bent u op zoek naar openslaande garagedeuren, omdat de oude versleten zijn of ze niet meer aan uw wensen voldoen? Dan bent u bij Different Doors aan het juiste adres. Binnen het uitgebreide assortiment zijn talloze uitvoeringen garagedeuren opgenomen, welke leverbaar zijn in alle kleuren en maten. Door het brede aanbod kan vrijwel elke wens ingewilligd worden en kunt u jarenlang genieten van mooie en praktische garagedeuren.

garagedeuren-glad-paneel-ral7016-320x180

Een garagedeur op maat

Naast de keuze uit verschillende materiaalsoorten, maten en kleuren is het ook een optie om uw nieuwe garagedeur van isolatiemateriaal te voorzien. Wanneer er geen warmte verloren mag gaan en er sprake is van tocht, is het aan te raden om voor een thermisch onderbroken kozijn te kiezen. U kunt zelf bepalen welk isolatiemateriaal uw voorkeur heeft. Verder zijn de deuren te leveren met veiligheidssloten of dievenklauwen, zodat u met een gerust hart uw vervoersmiddelen kunt stallen. Naast de reguliere 1-puntssluiting kunt u ook kiezen voor extra veiligheid in de vorm van een 3-puntssluiting. Tot slot zijn onze openslaande garagedeuren ook te leveren met ronde of vierkante ramen. Deze kunnen zowel in de deur als boven de deur geïntegreerd worden en zorgen voor natuurlijk licht in de garage.

Openslaande houten garagedeurenOpenslaande-garagedeuren-verticaal-glas-geisoleerd-320x180

Houten garagedeuren worden steeds populairder. Niet alleen is hout een sfeervol materiaal, maar bij een houten deur is het ook mogelijk om een kleine doorgang te creëren waar u lopend of met de fiets door kunt. U hoeft de deur niet over de gehele lengte te openen, maar kunt snel in en uit de garage. Ook heeft u geen railconstructie nodig in de garage. Houten garagedeuren zijn stijlvol en verkrijgbaar in alle houtsoorten. Wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.