Online vuilcontainer huren?

1 min gelezen

Bij een verbouwing komt vaak veel vuil kijken. Er worden soms hele muren of ruimtes gesloopt en al dat afval moet toch ergens heen. Huur voor jouw verbouwing, particulier of zakelijk, een vuilcontainer van Maton Groep. Maton Groep is al jaren gespecialiseerd in het verhuren van vuilcontainers, rolcontainers, sloopwerken, afval verwerken en nog een aantal zaken die hier mee te maken hebben. 

Efficiënt en duurzaam

Wanneer je een vuilcontainer van Maton Groep huurt, zal je nooit te veel betalen. Het bedrijf vindt het namelijk belangrijk dat je nooit onnodige kosten zult betalen. Daarom is de prijs die op de website te zien is de prijs inclusief alle diensten. Onder deze diensten vallen onder andere het plaatsen, wisselen en ophalen van de vuilcontainer, maar ook de verwerking van het afval en natuurlijk de huurprijs. 

vuilcontainer van Maton Groep

Afvalverwerking

Wanneer je klaar bent met verbouwen en je de container niet meer nodig hebt, komt Maton Groep deze ophalen en verwerken ze het afval op hun eigen terrein in Waalwijk. Het afval wordt gesorteerd in verschillende afvalstromen. De stromen die hergebruikt kunnen worden, worden bewaard. Dit scheelt jou natuurlijk weer tijd en moeite, want je hoeft alleen maar het afval in de container te doen en verder niets! Verder levert Maton Groep snelle service. Wanneer je namelijk een vuilcontainer bestelt, heb je deze binnen 24 uur op de door jou gekozen plek staan.