Kunststof kozijnen reparatie

1 min gelezen

Tot ik van Dr. Vinyl hoorde, wist ik niet dat het mogelijk was om kunststoffen kozijnen repareren. Ik was ervan overtuigd dat de enige optie na schade een vervanging zou zijn, maar was erg blij om te leren dat dit niet het geval is. Ik bedacht me dit gelukkig ook nadat, inmiddels meer dan een jaar later, mijn raamkozijn door slecht weer een flinke beschadiging opliep. Ik moet er eerlijk over zijn: ik heb geen zin, tijd of geld om mijn kozijnen te vervangen en ik vind het niet mooi om door het huis verschillende soorten kozijnen te hebben. Het hele huis inclusief kozijnen is immers een geheel waar ik heel erg trots op ben. Dat is waarom ik de stap nam en ervoor koos om een offerte aan te vragen op de website van Dr. Vinyl.

 Een prima werk

 Het internet moet wel één van de beste uitvindingen van de mensheid zijn geweest. Het is zo praktisch om er alles op te kunnen vinden, evenals om zonder tijdslimieten contact te kunnen opzoeken met iemand. Zo met Dr. Vinyl: ik nam ’s avonds, na het werk, contact met ze op en kreeg de eerstvolgende dag een uitgebreid bericht terug met uitleg en een offerte. De volgende week was mijn kunststof kozijn binnen enkele uren gerepareerd. Topwerk!