Je woning verbouwen

2 min gelezen
Daniels Traprenovatie

Ga je de woning verbouwen dan kun je natuurlijk niet om de trap heen, een compleet opgeknapte woning met een trap die oud is maak je geen indruk mee. Waar je wel indruk mee maakt is een gerenoveerde trap van Daniels traprenovatie, en prachtige mooie trap in de sfeer en de stijl van je opgeknapte woning. De trap kan naar wens aangepast worden aan de vloer waar deze op staat of de verdiepingsvloer, met mooie materialen die slijtvast zijn.

Daniels Traprenovatie

Zowel modern als klassiek mogelijk

Voor elk interieur zijn er passende materialen beschikbaar, of je nu een strak en modern interieur hebt of je bent liefhebber van het traditionele eikenhout. Wanneer Daniels traprenovatie naar je toe komt, wordt er in overleg bekeken wat de mogelijkheden zijn. Je wensen worden besproken en je kunt een keuze maken welke materialen moeten worden gebruikt, eventueel kunnen leuningen ook compleet worden meegenomen om een perfect geheel te hebben met de trap en de rest van de woning.

Nog meer sfeer in je woning

Wanneer de trap in de hal van de woning staat, zie je deze direct wanneer je de woning binnenkomt. Het is natuurlijk geweldig als je gasten een perfecte eerste indruk geeft met een leuke sfeer en mooie trap, door verlichting te gebruiken creëer je direct sfeer in de hal. Zeker in de avond zal de trap op een positieve manier opvallen, Daniels traprenovatie kan dit ook voor je verzorgen. Een compleet en schitterend verlichte trap in sfeer, mooier kun je de trap niet presenteren aan je bezoekers.