Interieuradvies Drenthe

3 min gelezen
pvc vloer betonlook

Bij Interieuradvies Drenthe kun je terecht voor advies over alles wat met je interieur te maken heeft. Het kan zijn dat je op zoek bent naar de beste bank, of naar andere meubels die juist bij je bank passe. Wil je nieuwe raambekleding, maar weet je niet wat past bij je interieur? Of is het eerder omgekeerd; heb je mooie raambekleding, maar matchen de kleuren van je interieur hier niet mee? Ben je op zoek naar nieuwe meubels of accessoires dan ben je altijd welkom bij interieuradvies Drenthe. Loop eerst eens rond om de sfeer te proeven en voor advies staat een van de interieuradviseurs voor je klaar. Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak maken voor interieuradvies met een van de adviseurs. Met een goed advies voorkom je miskopen.

Wat neem je mee als je naar Interieuradvies Drenthe komt

Wanneer je naar interieuradvies Drenthe gaat kun je het beste direct wat gegevens meenemen. Dan gaat het om de maten van de ruimte waarvoor je op zoek bent naar meubels of accessoires. Daarnaast is het fijn als je foto’s meeneemt van de ruimte zoals die er nu uit ziet en neem maten van de meubels die er nu staan. Wil je een nieuw interieur maak dan van tevoren een moodboard en laat (als je die hebt) je partner er ook een maken. Wanneer je dat doet, heeft de interieuradviseur gelijk een goed beeld van de huidige situatie, van wat je (jullie) mooi vinden en van de mogelijkheden die de ruimte biedt. Kleur is hierbij belangrijk, dus zorg voor goede kleurenfoto’s of haal verfstaaltjes in een doe-het-zelfzaak, ook van de raambekleding en het behang. Daarmee voorkom je dat straks de kleuren niet goed overeenkomen.

Je oude interieur combineren met nieuwe spullen

Als je een nieuwe bank wilt aanschaffen, maar niet gelijk alle andere meubels wilt vervangen dan kun je daarbij advies vragen bij interieuradvies Drenthe. Met de gegevens die je meebrengt kan een interieuradviseur samen met jou op zoek gaan naar de bank die het best bij jou en je interieur past. Om te kijken hoe een bank (of andere meubels) in je interieur past kan er een 3D-ontwerp worden gemaakt. Dat wordt gedaan met de gegevens die we van jou krijgen. Een 3D-ontwerp geeft een goed beeld van hoe de ruimte eruit komt te zien als je oude interieur wordt aangevuld met de nieuwe meubels en accessoires. Ben je niet tevreden over het ontwerp of vind je het nieuwe interieur niet bij je passen dan kun je, samen met de adviseur verder zoeken naar de juiste meubels tot je wel tevreden bent.

Interieuradvies zorgt voor rust en bespaart je veel tijd

Mensen maken steeds vaker gebruik van een expert op gebied van interieuradvies. Zeker als je als partners maar niet tot een overeenkomst kunt komen omdat je allebei een andere smaak hebt. Dan heeft het zeker zin om interieuradvies Drenthe in te schakelen zodat je samen niet eindeloos op zoek hoeft te gaan naar meubels. Het is beter om voor een goed advies wat meer geld uit te geven en een ruimte te krijgen waarvan je beiden blij wordt dan eindeloos op zoek moeten naar meubels die achteraf toch niet de juiste keuze blijken te zijn.

Voorkom miskopen en houdt tijd over met een goed interieuradvies van Wiechers Wonen