Inloopkasten niet alleen voor tv-sterren

2 min gelezen
inloopkast3

We kennen allemaal de reclame wel van Heineken wel over de inloopkast vol met bier. Sinds dien worden er steeds meer inloopkasten verkocht in Nederland. Echter, inloopkasten zijn niet alleen haalbaar voor tv-sterren, maar ook voor jou! Je kan het zo duur maken als je zelf wilt. Heb je nog een kamertje over in huis en lijkt het je mooi om hier een inloopkast van te maken? Lees dan deze blog goed door, want waarschijnlijk is gewoon haalbaar.

Inloopkasten voor alle budgetten

Inloopkasten kan je natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Een inloopkast heb je al voor onder de 1000 euro. Bij inloopkasten kan je kiezen voor vele extra’s als speciale ruimte voor uittrekbare schoenenrekken of spotjes in het plafond of in de vloer. Dit is natuurlijk niet nodig, wilt u gewoon een simpele inloopkast waar je je kleding, ondergoed en schoenen kan opbergen achter deurtjes. Dit hoeft niet veel te kosten, maar dat hoeft je familie die je huis komt bekijken natuurlijk niet te weten.

Uitgebreidere inloopkasten

Je kan inloopkasten ook uitbreiden met een hoop speciale elementen. Denk aan Ledverlichting in de garderobestang, langs de staanders, aan de bovenkant of aan de onderkant van de kast. Zodra je de inloopkast binnen stapt springen de lampjes automatisch aan. Andere extra’s zijn bijvoorbeeld uitschijfbare kledingrekken en een eiland kast midden in de kamer in de stijl van de inloopkast.

Ik hoop dat je na het lezen van deze blog inziet dat inloopkasten niet alleen voor tv-sterren en rijke mensen zijn. Heb je een kamer over in huis, ga er gewoon voor en kleed je iedere ochtend met plezier aan!