Hoera, een nieuwe baby!

2 min gelezen
Raamfolie met naam

Wat een verrassing, er is een nieuwe baby geboren in de straat. De nieuwe ouders zijn dolblij en kunnen niet wachten tot het kind opgroeit. De nieuwe babykamer heeft echter een raam aan de kant van de straat, niet heel erg privacygevoelig met iedereen die langsloopt en een glimp van de baby probeert op te vangen. Gelukkig bestaat er raamfolie met naam, die gemakkelijk de barrière van de privacy maakt, maar nog wel al het natuurlijke licht kan behouden. De ouders van het kindje kunnen nu zelf kiezen of ze een melkglazen uitstraling willen, of een gekleurde die past bij de kinderkamer. Met de naam van het kindje, of het huisnummer hierop, is het ook nog eens super persoonlijk!

Shh, laat het kindje maar even slapen

Als je een nieuwe ouder bent, of misschien een familielid hebt die net een nieuwe baby heeft, herken je het probleem misschien wel van de wakker wordende babies. S Ochtends vroeg in de zomer, wanneer er ook maar een klein beetje licht door het raam begint te schijnen, wordt het kind wakker. Er zijn je misschien al verschillende opties geadviseerd, van jaloezieën tot verduisterende gordijnen, maar deze kunnen allemaal de kamer zo ongezellig maken. Gelukkig kan er ook plakfolie of zonwerende folie gebruikt worden voor op de ramen. Waar de plakfolie voornamelijk ter decoratie ingezet kan worden en het licht door zal laten gaan, zal de zonwerende folie dit dus buiten de ruimte houden. 

Raamfolie met naam

Kindvriendelijk in het gebruik

Als alle energie in het kind gestoken wordt, blijft er misschien weinig over om ook nog eens vanalles te gaan veranderen in de kamer. Gelukkig zijn de meeste soorten raamfolie gemakkelijk aan te brengen op de ramen. Ze worden bijvoorbeeld geleverd als statische folies. Dit houdt in dat er geen plakkende laag op zit, maar dat het zich hecht aan het ram door de statische ladingen van het product. Dit maakt het product niet alleen gemakkelijk in het gebruik, maar ook gemakkelijk in het verwijderen of verplaatsen ervan.