Handige tips voor verhuizen

2 min gelezen

Wanneer je bezig bent met verhuizen is het handig om altijd een aantal tips te krijgen, zodat het verhuizen makkelijker gaat. Voor iedereen die van en naar een gehuurde opslagruimte gaat. Deze tips zijn ook voor jou! Lees daarom verder voor meer informatie (Bron: boxx.nl)

Gebruik Garderobe dozen

Deze hoge dozen zijn perfect voor omvangrijke, lichtgewicht items zoals dekbedden, kussens en dekens, evenals kleding die opgehangen zijn en zo moeten blijven. Bel uw verhuizer om de breedte van de garderobedozen te vragen die zij zullen brengen. Meet vervolgens de kleding in je kasten (inclusief jassenkasten) om te zien hoeveel extra garderobedozen je nodig hebt. Je zult ze ook gebruiken als kast opbergdozen, schoenendozen, en andere omvangrijke items zoals stof bouten, grote manden, of cadeau wrap buizen. Maak de dozen niet te zwaar om op te tillen… Zoals het stel dat een bowlingbal in een kledingkast deed.

Ga strategische om met de garderobe dozen

Verhuisbedrijven leveren graag dozen voor op je verhuisdag. Of als je zelf de verhuizing doet, krijg je dingen zo vroeg mogelijk georganiseerd. Een paar dagen voor je verhuizing, vul je een aantal stevige boodschappentassen met omvangrijke accessoire of kleding zoals schoenen, truien, riemen, en jeans.

Op de verhuisdag, vul je de onderkant van de garderobe dozen met een aantal van de boodschappentassen, voeg dan de kleding die opgehangen moet blijven toe. Pak ophang kleding strak in, zodat dingen niet bewegen en vallen van hangers.

Tot slot, bedek de schouders van je kleren (een stomerij tas werkt goed), voeg dan een paar portemonnees of truien op top. Je hebt minder dozen en kleding items blijven bij elkaar. Ook zullen de boodschappentassen het gemakkelijker maken om je bezittingen uit de bodems van een hoge garderobe doos te halen.