Haal sfeer in huis met barkrukken

1 min gelezen
barkruk verstelbaar

Tijdens het koken is men vaak van elkaar gescheiden, de een staat in de keuken en de ander zit op de bank. Dat is zonde, want ook tijdens het koken heb je elkaar vaak van alles te vertellen over de dag.

Gezelligheid tijdens het koken

Wanneer je een kookeiland of keukenbar heb, is het aanschaffen van barkrukken dan een perfecte oplossing. Zo ben en blijf je meer in contact met elkaar. Niet elke keuken is natuurlijk hetzelfde. Maar wanneer je barkruk verstelbaar is, is deze altijd te zetten in de juiste zithoogte. Ook voor mensen die slecht ter been zijn, of om een andere reden niet lang kunnen staan is dit een mooie oplossing. Zo kun je zittend de groenten snijden.

barkruk verstelbaar

Luxe upgrade voor je huis

Naast functioneel, ziet een barkruk er vaak ook erg luxe uit in je interieur. De buitenrand van een keukeneiland of keukenbar is vaak strak en kaal. Een barkruk breekt dan het zicht en brengt daarmee meer warmte en sfeer in je huis. Door de verschillende materialen en kleuren die er beschikbaar zijn, is er altijd een te vinden die bij de stijl van jouw woning en keuken past. Zo kun je onder andere kiezen voor een houten kruk met blauwe velours bekleding, of voor een metalen kruk die met zijn bruine kleur mooi zou staan bij een buitenkeuken. En als je barkruk verstelbaar is, kun je deze voor verschillende barren of hoge tafels gebruiken.