Geniet optimaal van het buitenleven

2 min gelezen
terrasoverkapping

Wil je in de zomer wanneer het weer het een beetje laat afweten ook nog genieten van het buitenleven in je tuin? Met een terrasoverkapping kun je ook buiten zitten als het weer wat minder is, een overkapping van Gumax ziet er niet alleen schitterend uit deze is ook zeer praktisch. Of je nu een moderne of klassieke woning hebt, een overkapping is er in verschillende stijlen en uitvoeringen. Met de overkapping kun je ook een echte tuinkamer creëren met schuifdeuren.

Verleng de woonkamer

Wie wil er nu niet de woonkamer verlengen naar de tuin, daardoor kun je het hele jaar genieten van je tuin. Dit kun je creëren door een terrasoverkapping uit te breiden met zijwanden, en aan de voorzijde glazen schuifdeuren. Is het mooi weer dan zet je de deuren lekker open, bij slecht weer zit je beschermd met de gesloten deuren. Je kunt met vrienden en familie genieten van je tuin in zomer en winter, en niet te vergeten kun je de overkapping naar wens inrichten.

terrasoverkapping

Prachtig design

Bij de ontwikkeling van een terrasoverkapping is er goed rekening gehouden met het design, het aluminium kun je ook grotere overspanningen mee maken. Extreme weersomstandigheden vormen geen probleem, de overkapping voldoet aan alle eisen en wetten die eraan worden gesteld. Ook voor accessoires zoals zonwering voor de terrasoverkapping zijn verkrijgbaar bij Gumax, de medewerkers kunnen je alles vertellen over de verschillende mogelijkheden die er zijn met de overkappingen. Op de website gumax.com vind je de verschillende mogelijkheden.