Elektricien Oosterhout

1 min gelezen

Het moment dat wij onze intrede hebben mogen maken in onze nieuwe woning stoorde ik me nogal aan het feit dat het stroom er continu uitgaat. iets wat we tijdens de verbouwing nogal nodig hebben maar waar we eigenlijk niet van op aan kunnen. Door te gaan zoeken naar een goede Elektricien Oosterhout en omstreken die onze probleem kan verhelpen ben ik gaan zoeken op het internet. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Loenhout elektro. Dit bedrijf staat erom bekend wegens hun goede zorgen in het correct installeren van elektro, iets waar je eenmaal voorzichtig mee moet zijn toch?Elektricien-Oosterhout-300x199

Snel verholpen!

Doordat ik bij hun op de website terecht ben gekomen heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf. Het verhaal uitgelegd en in afwachting van hun reactie hoopte ik op een snelle reactie! Gelukkig konden ze diezelfde dag nog komen om te bekijken of dat ze het gelijk konden maken of dat er meer werk in komt te zitten. Helaas zat hier meer werk in aangezien het niet correct was aangesloten door de vorige eigenaar….

Doordat hier gewerkt wordt met goede opgeleide medewerkers weet ik in ieder geval zeker dat hun gelukkig wel het werk goed uitvoeren! Door te zoeken op Elektricien Oosterhout ben ik gelukkig bij hun terecht gekomen en hoef ik me geen zorgen meer te maken om de kosten wat ervoor berekend wordt! Hun zijn namelijk een stuk voordeliger als wat ik elders gezien had! 

Meer verhalen