Een kwalitatieve precisie weegschaal

1 min gelezen

Onlangs kocht ik een precisie weegschaal om mijn aanplantingen te kunnen voorzien van de nodige grond- en meststoffen om hun groei zo goed mogelijk te stimuleren. Een plant kan slechts groeien wanneer het voldoende substraat ter beschikking heeft om te groeien en eventueel bloemen of vruchten te produceren. Om tot de juiste hoeveelheden substraat en meststoffen te komen is een goede precisie weegschaal onontbeerlijk. En deze heb ik gevonden bij de Hobby kweker.

 De juiste dosering is belangrijk

Vanuit mijn kennis over het groeien en kweken van planten, groenten en fruit, weet ik dat het erg belangrijk is dat planten en gewassen elk een eigen behoefte hebben aan bepaalde grondstoffen, mineralen en andere voedingsstoffen. Om te kunnen kweken is het belangrijk juist te kunnen doseren. Zo dient de grond afgewogen te worden maar ook de voedingsstoffen die je de planten wilt toedienen. Omdat ik kwalitatief te werk ga, koos ik ervoor een kwalitatieve en gebruiksvriendelijke precisie weegschaal aan te schaffen. Zo kan ik steeds zeker zijn dat ik met correcte hoeveelheden werk in plaats van louter op mijn gevoel af te gaan. Handig in gebruik en van zeer goede kwaliteit, een aanrader!