Een Kachelpijp online bestellen is tegenwoordig mogelijk

1 min gelezen

rook rook2Vroeger moesten we altijd naar een bouw winkel als we gereedschap of materialen nodig hadden maar tegenwoordig is zelfs dat niet meer nodig, je kunt nu een kachelpijp online bestellen en dat kost je de kleinste moeite. Je kunt gemakkelijk alle maten door geven waardoor het bedrijf ervoor kan zorgen dat ze dit precies goed afleveren. Ik heb hier dan ook voor gekozen bij de verbouwing van mijn zus haar woonkamer, ze wilde graag een open haard in haar woonkamer en daar heb ik voor gezorgd. Het was best een flinke klus maar met een beetje hulp en de nodige ervaring waren we er zo klaar mee, het resultaat mag er dan ook best wezen.

De klus was geklaard

rook1Uiteindelijk ging ik een Kachelpijp online bestellen nadat ik geen fatsoenlijke kon vinden bij verschillende winkels en toen degene die ik nodig had eenmaal binnen was, op tijd overigens en volledig volgens de afspraken, konden we de laatste puntjes op de i zetten. Toen het eenmaal af was hebben we gelijk de open haard aangestoken en hebben we een heerlijk wijntje gedronken, het is echt heerlijk om zo’n haard te hebben. Het geeft een hele sfeer aan de kamer die je normaal met kaarsen of iets dergelijks niet kunt namaken en daarom vind ik het ook zo’n grote aanrader.

Meer verhalen