Een gespecialiseerde dakdekker Arnhem

1 min gelezen
dakdekker Arnhem

Is jouw dak lek of is het nodig toe aan vervanging? Heuveling dakdekkers is dan het bedrijf dat je zoekt. Deze dakdekker in Arnhem heeft veel ervaring in het maken en repareren van daken. Als je dak lekt kan dit zorgen voor veel schade in huis. Als er genoeg water lekt loopt het zo van de zolder helemaal naar de woonkamer. Zo kun je dus als je het niet snel genoeg door hebt een hele hoop schade hebben aan je huis. 

Plat dak

Dakpanelen leggen

Heb je een boerderij in de regio Arnhem en vind je stro als dak maar niks of vindt je het té brandgevaarlijk? Dan kunnen de mensen van Heuveling Dakdekkers jouw dak vervangen met een dak met panelen. Er zitten vele voordelen aan dakpannen tegenover een strooien dak. Een strooien dak is minder sterk en gaat sneller kapot dan een dak met dakpannen. Een strooien dak gaat gemiddeld 25 jaar mee en een dak met dakpannen gemiddeld 30 jaar. Ook is het leggen van een dakpannen dak veel goedkoper dan een huis met stro. Voor een strooien dak ben je al snel meer dan het dubbele kwijt.

Verschillende materialen

Voordelen aan een strooien dak

Er zitten ook voordelen aan een strooien dak. Als je een strooien dak hebt is dit beter als het gaat om isolatie. Het is in de zomer een stuk koeler in je huis en in de winter een stuk warmer. Ook geeft een strooien dak een goede sfeer aan je huis.