De wereld blijft veranderen

2 min gelezen

De wereld is aan het veranderen. Zowel de natuur als de samenleving zijn de laatste jaren enorm aan het veranderen. Hoe dit er een beetje uitziet zal ik deze uitgebreide blog van ongeveer 310 woorden uitleggen. Als je er na het lezen van de blog vragen over hebt kun je altijd een reactie onder dit stuk achterlaten.

Verandering van de wereld

Doordat wij de wereld enorm aan het vervuilen zijn is de natuur enorm aan het veranderen. Ik wil jullie graag verwijzen naar de netflix serie our planet. Hier zie je op een geweldig manier gefilmd hoe mooi onze natuur nog altijd is. Er wordt verteld hoe bizar groot de natuur altijd was voor wij deze helemaal gingen vervuilen. Ook zie je in de serie dat wanneer we gebieden gaan beschermen tegen de vervuiling dat de natuur zich in een bizar tempo kan herstellen. Ik raad echt iedereen aan de serie eens te bekijken en zich af te vragen, wat kan ik zelf doen voor een betere wereld. Dit is uiteindelijk de wereld die je achter laat voor je kinderen en klein kinderen.

Veranderen van de samenleving

Ik neem jullie mee naar een tijd waar seks nog vies was en chocola nog duur. Door techniek is de samenleving zo snel veranderd dat we nu bijvoorbeeld tien jaar later pas kinderen krijgen omdat vrouwen liever kiezen voor carriere maken. We leren elkaar nu kennen via apps en leren elkaar niet echt kennen omdat we altijd maar achter de telefoon zitten. Hele nieuwe Industries worden opgebouwd door de nieuwe technieken. Mensen trouwen later maar scheiden ook vaker met alle nadelen die er bij passen. Huis verkopen, kleiner gaan wonen, kinderen minder zien, gescheiden leven, je eigen leven weer opstarten en er is vast nog meer te verzinnen. Aan scheiden zit naast de financiële en emotionele schade ook genoeg andere nadelen vooral praktische nadelen.