De verschillende mogelijkheden met beton ciré

2 min gelezen

Beton ciré is een watervast stucwerk dat je op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Omdat het watervast is, wordt het onder andere veel gebruikt in de badkamer, maar ook voor toepassingen in bijvoorbeeld je woonkamer of keuken is dit materiaal erg geschikt. De mogelijkheden van beton ciré zijn eindeloos, zowel in gebruik als hoe het eruit ziet, waardoor je het altijd goed kunt combineren met de rest van je inrichting. Wil jij nu ook profiteren van de voordelen die beton ciré met zich meebrengen? Neem dan eens een kijkje op de website van SierbetonOnline en maak ook gebruik van de beste kwaliteit met een goede uitstraling.

Verschillende sets verkrijgbaar

Er zijn veel verschillende mogelijkheden die je kunt hebben met beton ciré. Het materiaal is waterdicht, waardoor dit veel in de badkamer wordt gebruikt. Je zult dan ook vaak een douche set tegenkomen die van dit materiaal gemaakt is. Maar ook buiten de badkamer wordt beton ciré veel ingezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van keukentafels, eethoeken en complete wanden voor in je huiskamer. Van het plafond tot aan de grond, je kunt bij wijze van spreken je hele huis laten maken door middel van beton ciré.

Alle designs die bij jou kunnen passen

Het multifunctionele aspect van beton ciré is ook terug te vinden in het uiterlijk. Bij SierbetonOnline kun je beton ciré in veel verschillende kleuren krijgen. Van pastelwit tot parelmoer en van koper tot zwart. Bij deze specialist kun je door de wel 27 verschillende kleuren altijd wel iets vinden dat bij je past. Daarbij is elk van deze kleuren ook te gebruiken voor alle verschillende doeleinden. Je hoeft je nergens in te beperken als je gebruik wil maken van de voordelen die beton ciré met zich meebrengen. Als jij nu ook je wand, keukentafel of badkuip een nieuwe look wilt geven, neem dan contact op met SierbetonOnline en krijg ook de beste beton ciré voor waar jij het dan ook voor wil gebruiken.