De passende oplossing voor grote oppervlakken is de schuifhordeur

1 min gelezen

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor grote oppervlakken in in woning of ruimte? Koop dan een schuifhordeur van Unilux! Zij hebben de mooiste schuifhordeuren op maat!

De schuifhordeur is in sommige gevallen een oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis. Door rails te plaatsen zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij strakke rails boven en onder en gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd.

Daarnaast is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te plaatsen, zodat een dubbele schuifhordeur ontstaat.

Bij een duo-schuiver, schuiven de delen achter elkaar. Dit kan door gebruik te maken van een dubbele geleider.

Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insecten dichte aansluiting. De hordeuren laten zich eenvoudig wegnemen in de winterperiode.

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u graag advies hebben? Neem dan contact op met de klantenservice van Unilux. De klantenservice is per mail bereikbaar op verkoop@unilux.nl of telefonisch te bereiken op werkdagen van 08:00 tot 12:15 en van 13:00 tot 16:30 uur op het nummer +31 (0) 411 612 770.

Klachten?

Alle Unilux producten worden voor u op maat gemaakt. Inmiddels is dat een van onze sterkste punten, maar toch kan het zijn dat u niet helemaal tevreden bent. Neem dan in eerste instantie contact op met de dealer waar u de horren hebt aangeschaft. Deze persoon kent de situatie het best en kan het snelst reageren op klachten.