De lucht eenvoudig reinigen met een ionisator?

3 min gelezen

Heb jij ook last van een enorm droge lucht in je huis en weet je eigenlijk niet zo goed wat je hier nou aan kan doen. Wees gerust! Wij hebben namelijk de ideale oplossing voor jou. Je kunt er namelijk met een ionisator voor zorgen dat de lucht weer vrijer wordt om te ademen, heerlijk toch? We beschikken bij luchtreiniger.nl over een aantal ionisators om jouw woning of kantoorruimte te voorzien van een frisse lucht. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan vooral nog even verder om hier van op de hoogte te zijn.

Waar kan een ionisator aan bijdragen?

Om je ervan te overtuigen waarom een ionisator zeker een goed idee is om in huis te nemen, leggen wij graag voor je uit wat het is en waar het aan kan bijdragen wanneer je overweegt er een aan te schaffen. Ons aanbod aan ionisatoren zijn eigenlijk een luchtreiniger en luchtbevochtiger in één. Als je last hebt van een droge lucht in je woning of op het kantoor, dan kan dat natuurlijk erg vervelend zijn. Je kunt hierdoor zelfs klachten ervaren als een droge keel, hoofdpijn, geïrriteerde en droge ogen en vermoeidheid. Dat zijn natuurlijk erg vervelende klachten. Merk je dat je hier last van hebt, dan heb je mogelijk zelf ook wel last van een droge lucht in je woning of misschien zelfs wel op je werk. Om dit te voorkomen is het dan ook zeker geen slecht idee om een ionisator aan te schaffen, we hebben ionisatoren met een verschillende hoeveelheid aan bereik, namelijk:

  • SHARP KC-D40EUW met een bereik tot 40 m2
  • SHARP KC-D50EUW met een bereik tot 55 m2
  • SHARP KC-D60EUW met een bereik tot 70 m2

Deze ionisatoren hebben allemaal dezelfde functie, namelijk het reinigen en bevochtigen van de lucht. Ze hebben enkel een divers bereik. De functie van het reinigen van de lucht zorgt ervoor dat stof, pollen, bacteriën, schimmel en vervelende geurtjes uit de lucht worden gehaald. Dit kan dit apparaat met behulp van de plasmacluster ionisator. Hierdoor komen er namelijk luchtzuiverende ionen in de lucht terecht. Ionen zijn onzichtbare deeltjes die door de lucht zweven, een ionisator zorgt ervoor dat deze deeltjes een elektrische lading krijgen waardoor ze gezuiverd worden. De luchtbevochtiger zorgt er daarentegen voor dat er een optimale luchtvochtigheid ontstaat. Hierdoor ontstaat er eigenlijk een win-win situatie en kun jij weer vrij ademen.

Geniet weer optimaal van een schone lucht!

Zoals je ziet, is het belangrijk om een schone lucht te hebben in een omgeving waar je vaak bent, zo kun je denken aan je woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte. Dit is dan ook de reden dat de ionisator op de markt is gebracht. Er gaat namelijk niks boven een frisse ruimte waar je weer in alle rust heerlijk vrij kunt ademen. Wil jij weer optimaal genieten van een schone lucht? Overweeg dan vooral om een ionisator aan te schaffen, je kunt deze bestellen op onze website www.luchtreiniger.nl en vind vooral de ionisator die bij aansluit bij jouw wensen! Toch nog een aantal vragen? Stel ze gerust via mail of telefoon. 

Lees meer…