De cv ketel vervangen bracht veel voordeel met zich mee

2 min gelezen

Een cv ketel vervangen is natuurlijk nooit een leuke opdracht om uit te besteden omdat je hiervoor nu eenmaal in de buidel moet tasten. Daarom ben ik er dan ook eens even goed voor gaan zitten om het juiste adres te vinden waar ik een goede kwaliteit kan verwachten, een goede service voor een zo’n laag mogelijke prijs. En daar heb ik Ambacht Klimaatservice B.V. voor gevonden hier op internet. Ik kon direct overzichtelijk de cv ketels vinden en de daarbij behorende prijzen. Toen heb ik mijn man er eens bijgehaald en hij stond versteld van mijn gevonden informatie. 

Wij zijn meer dan tevreden over deze firma

Wij hebben onze cv ketel vervangen en gelukkig net op tijd. Omdat de ketel al erg oud was en deze nog wel eens weigert, was het er eigenlijk op wachten tot deze er helemaal mee stopt. Hoewel we de echte kou nog moeten krijgen in deze winter, wil ik niet voor de verrassing komen te staan. En gelukkig konden wij de nieuwe cv ketel nadat wij wisten wat wij wilde al snel laten vervangen. Wat zo prettig is, is dat onze nieuwe ketel van de nieuwste snufjes is voorzien. Om te beginnen is de ketel erg compact, en ook nog eens erg stil. En wat natuurlijk helemaal mooi is meegenomen is de zuinigheid. Volgens de monteur zullen wij het verschil dan ook gegarandeerd in onze portemonnee moeten voelen. Onze nieuwe ketel brengt dus erg veel voordeel met ons mee, Om eerlijk te zijn hadden wij dit al veel eerder moeten doen.