Aanrader: een Muursticker

2 min gelezen
Muursticker

Ikzelf vond de muren van mijn slaapkamer erg saai. De muren van mijn slaapkamer waren namelijk in zijn geheel wit. Ik wilde deze muren dan ook gaan opvullen, maar hoe kon ik mijn muren het beste opvullen? Met deze gedachte ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Plak het zelf.

Het bedrijf Plak het zelf is een gespecialiseerd bedrijf in het maken van raamfolie, Muursticker en glasfolie. Voor het laten maken van een eigen ontwerp muurstickers sprak mij aan. Op deze manier kon ik mijn gehele muur laten opvullen met een leuke tekst en/of een leuke afbeelding. Zodoende nam ik het besluit om eens goed na te gaan denken over het ontwerp van zo’n sticker. In een mum van tijd kwam ik dan ook op het idee om een tekst te laten ontwerpen, met daaromheen een aantal hartjes. De kleur van deze tekst en afbeelding moesten dan ook roze worden!

Plak het zelf

Geweldige kwaliteit geleverd gekregen! 

De kwaliteit die ik heb verkregen is geweldig. Ik heb zelf de sticker geplaatst op de muur van mijn slaapkamer. Het eindresultaat is dan ook geweldig, voor een zeer voordelige prijs heb ik de muur van mijn slaapkamer opgevuld. De sticker geeft mijn slaapkamer een geweldige sfeer en daar ben ik hartstikke blij mee.

Wilt u de muren van uw woning leuker maken? Bekijkt u dan eens de website van Plak het zelf een echte specialist in het verlenen van deze diensten!

Kwaliteit