3 verhuis tips en trucs die je niet leert van je moeder

2 min gelezen

We delen in dit artikel de belangrijkste verhuis tips en trucs om je te helpen georganiseerd te blijven tijdens je volgende verhuizing! Lees hieronder meer.

1. Begin vroeg. Als je begint met het verplaatsen van dingen, vind je zoveel dingen die je weg kan doen. Vraag elk familielid dat meehelpt om door je spullen te gaan en doe de dingen die je al een jaar niet hebt gebruikt weg. Speelgoed, kleding, schoenen, schoonmaakspullen, boeken, kapotte elektronica, papierwerk, interieurspullen, oud linnengoed, en zelfs voedsel en specerijen in de keuken. Hoe minder spullen je hebt, hoe makkelijker het is om in te pakken!

2. Pak een week ter waarde van kleding en benodigdheden in een trolly. Kom niet vast te zitten in een situatie waarin je absoluut geen ondergoed of hardloopschoenen kan vinden omdat je geen idee hebt waar je ze hebt ingepakt. Geef elk gezinslid de taak om een paar verschillende outfits te kiezen voor verschillende gelegenheden en berg ze op in een trolly. Op die manier, wanneer je aan het verhuizen bent naar je nieuwe plek, hoef je niet te graven in al die dozen of gissen waar de t-shirts en de deodorant zouden kunnen zijn.

3. Neem een opslagruimte die je kan huren als je nog niet in je nieuwe huis kan. Dit zal voordelig zijn, omdat je dan niet al je spullen bij familieleden moet onderbrengen en uiteindelijk van alles kwijt zal zijn. Ook de opslagruimte zelf kan je georganiseerd inrichten, zodat wanneer je iets nodig zou kunnen hebben het snel kan vinden. Als je opzoek bent naar een opslagruimte dan ben je bij Boxx aan het juiste adres. Opslagruimtes komen in verschillende vormen en maten, dus informeer eerst wat je nodig zou kunnen hebben voordat je deze stap maakt.