Bankstel Noord Holland heel praktische!

2 min gelezen

Welkom beste lezers, leuk dat jullie weer zijn aangeschoven om een stukje van mij te lezen! Ik wil jullie graag bedanken voor het het herhaaldelijk terug komen. Het is voor mij heel erg leuk om te zien dat de aanhang de laatste tijd een stuk groter is geworden! Vandaag heb ik een leuk onderwerp voor jullie, het gaat namelijk over Bankstel Noord Holland. Ik zal even in het kort vertellen waarom ik dit onderwerp heb gekozen. Het zit namelijk zo, een tijdje geleden was ik bij een vriend van mij. We hadden een feest avond omdat hij een nieuwe dochter heeft gekregen. Het was heel erg gezellig om iedereen weer eens tegen te komen bij het feest! We hebben veel bij gepraat over allemaal verschillende onderwerpen. Alleen toen gebeurde het de gastheer vertelde dat hij een nieuwe bank besteld had. Veel mensen waaronder ik werden natuurlijk nieuwsgierig, ik ben op hem af gestapt en heb hem aan geboden om te helpen als de bank arriveert! 

De dag dat de bank bezorgd werd!download images

Zoals ik beloof had zou ik min vriend helpen als de bank geleverd zou worden. Daar stonde we dan te kijken naar een vrachtwagen van Bankstel Noord Holland. Het luik ging naar beneden en ik kon mijn ogen niet geloven, De bank was nog veel mooier dan op de foto! Heel mooi zwart leer met leuke bijpassende kussens! Een week later heb ik ook een bank besteld bij het zelfde bedrijf. ik kan niet wachten tot de bank er is!