Tip goede keuken Ede

2 min gelezen
Roukens-en-van-gaalen-keukens-logo

Roukens en Van Gaalen keukens bieden een zeer ruim aanbod aan keukens, van zeer modern tot een landelijke keuken. Samen met jou als klant gaan jullie op zoek naar een keuken Ede die bij jou past. Roukens en Van Gaalen keukens maakt ook een verschil door persoonlijk advies aan huis. 

10 jaar ervaring in keukens

Een keuken is een samenkomstplek in huis, een plaats waar mensen hun voedsel bereiden. Bij Roukens en Van Gaalen keukens weten ze dat een keuken meer kan zijn dan enkel een plek om te koken. Samen met jou als klant, gaan ze op zoek naar de keuken die bij jou past. Ze hebben de beste keukens Ede en zullen er alles aan doen jouw droomkeuken waarheid te maken. Om dit goed te kunnen doen komt het bedrijf bij je langs om je wensen door te nemen, ze proeven de sfeer bij je thuis en werken een prachtige keuken voor je uit. Of je bent van harte welkom in de studio keuken Ede met 4 opgestelde keukenstijlen! Aan de keukentafel in de studio van Roukens en Van Gaalen keukens presenteren ze je met schertsen. Het bijzondere hieraan is dat je jouw keuken in 3D ziet en tot in het kleinste detail aan kunt passen. Zo komen al jouw ideeën tot leven!

Vakkundige montage

Het vakkundig montage door de monteurs van Roukens en Van Gaalen keuken Ede is het visitekaartje. Voor hen is het belangrijk dat dit naar wens jouw verloopt. Het gaat om de finishing touch, alles netjes afkitten, stellen van kastjes en deuren. Bij Roukens en Van Gaalen keukens Ede gaan ze alleen voor tevredenheid!