Revivere, voor iedere traprenovatie klus in Venlo!

2 min gelezen

Wat uw traprenovatie project ook inhoudt, wij staan garant voor kwaliteit en maatwerk. Of u nu alleen de eiken trapbekleding op maat wenst te ontvangen en dit zelf plaatst – of ook het inmeten, monteren en aanvullende diensten zoals cleanen en verven aan ons uitbesteed -, of door ons een compleet nieuwe trap laat vervaardigen, Revivere traprenovatie Venlo doet alles in eigen beheer, in eigen werkplaats, met uiterste zorgvuldigheid en met liefde voor het vak en voor hout.

 

Revivere, een onderdeel van Bouw en Timmerwerken van Dijk.

Revivere Traprenovatie is een onderdeel van Bouw en Timmerwerken Van Dijk, een gepassioneerd bedrijf voor kleine en grote bouw- en timmerwerkzaamheden. Bouw en Timmerwerken van Dijk is gespecialiseerd in de complete realisatie van volledige aanbouw, dakkapellen, kozijnen, deuren, overkappingen en traprenovatie, waarbij deze laatste specialisatie al sinds 3 jaar ondergebracht is binnen Revivere Traprenovatie. Naast de ‘basis eiken trapbekleding’ die wij standaard gebruiken kunnen wij met ruim 40 jaar ervaring, 7 gespecialiseerde vakmannen en een eigen timmerwerkplaats (voorzien van de nieuwste mogelijkheden, technieken en tools) voor ieder traprenovatie vraagstuk een perfect passende oplossing bieden.

 

En ook zaken zoals het verwijderen en cleanen van de trap bieden wij aan, evenals verfwerkzaamheden. Verfwerkzaamheden zijn vaak noodzakelijk om een traprenovatie project echt volledig tot haar recht te laten komen. Indien gewenst kunnen wij alle werkzaamheden die van toepassing zijn binnen uw specifieke traprenovatie voor u uit handen nemen. Veel voorkomende verfwerkzaamheden zijn het verven van de trapwangen (indien deze niet bekleed worden), de balustrade / spijlen, trapleuningen, de trappaal / trapboom, of andere (houten) elementen in de buurt van uw trap.