Prachtige badkamer met wandcloset

1 min gelezen

sani44 sani3Een van mijn beste vrienden zit midden in een verbouwing van zijn woning en ik help hem hier graag mee omdat ik redelijk wat ervaring op het gebied heb. Een van de tips die ik hem heb gegeven was het nemen van een wandcloset. Het bespaart moeite en tijd omdat het een stuk makkelijker is dan een regulier toilet in elkaar zetten en ze hebben prachtige modellen, er is letterlijk heel veel variatie. We gingen kijken op de website die ik hierboven gelinkt heb en kwamen toen uiteindelijk bij het model wat perfect in zijn badkamer paste, het was strak en modern en bovenal heel mooi.

Het is super handig

Het is erg handig om een wandcloset te bestellen, ze zijn voordelig en niet alleen in de prijs. Het bespaart namelijk ook nog eens een hoop tijd en moeite met het installeren en bestellen bijvoorbeeld. Bij een toilet moet je heel veel dingen los er bij bestellen en je moet maar net weten wat allemaal, ook al weet je het gaat er over hetsani33 algemeen veel meer tijd inzitten. We hadden de wc besteld en binnen no time was hij er, het installeren duurde helemaal niet lang in tegenstelling wat we eigenlijk verwacht hadden aangezien we toch een beetje sceptisch waren. Dit is ook voornamelijk de reden dat ik dit artikel schrijf, omdat ik ze de erkenning wil gunnen die ze verdienen.