Op maat gemaakte dubbele rolgordijnen

2 min gelezen

Duo rolgordijnen van https://www.poweredblinds.nl/ zijn de ideale raambekleding voor ruimtes waar je wensen op het gebied van licht en privacy kunnen verschillen. Met deze raamdecoratie vind je altijd de juiste balans tussen inzicht, uitzicht en natuurlijk daglicht. Laat je de duo rolgordijnen op maat maken, dan kun je volop genieten van de voordelen doordat lichte kieren of overtollige stukken stof worden voorkomen. Duo rolgordijnen bestaan ​​uit twee lagen stof met afwisselend transparante en semi-transparante stoffen stroken. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen, plaatst u de stofstroken op een bepaalde manier achter elkaar, waardoor u heel precies de lichtinval kunt bepalen. Meer privacy nodig of gewoon meer zonlicht? De positie van de duo rolgordijnen stel je in een handomdraai in. Creëer de perfecte sfeer voor elk moment van de dag.

Elektrische Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen worden ook wel rolgordijnen genoemd en dat is niet zo gek. Ze combineren het praktische effect van jaloezieën met de sfeervolle, warme stijl van gordijnen. Combineer deze twee soorten raambekleding en het resultaat is de unieke uitstraling van duo rolgordijnen. Wil je optimaal profiteren van de sfeervoordelen van duo rolgordijnen, kies dan voor elektrische duo rolgordijnen van Poweredblinds. Deze zijn voorzien van een elektromotor van het kwaliteitsmerk Somfy en zijn op afstand te bedienen. Met elektrische duo-rolgordijnen maak je het jezelf niet alleen makkelijk, maar regel je ook heel precies de lichtinval en privacy. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over koorden: met een druk op de knop staan ​​je duo rolgordijnen in je favoriete positie.

Speel met licht en schaduw

Met de twee stoffen stroken creëer je een betoverend spel van natuurlijk daglicht en zachte schaduwstrepen. Je meubelen worden geaccentueerd en in een mum van tijd creëer je voor elke gelegenheid de juiste sfeer. Harmonisch en stijlvol: duo rolgordijnen verrijken je interieur.