Met borgmoeren voorkom je lostrillen

2 min gelezen

Dit zijn vaak zeskantige moeren met een kunstof ring (zoals bijvoorbeeld nylon). Deze kunstof ring, noemt men ook wel ‘binnenkraag’, Deze binnenkraag maakt dat de bout niet los trilt. De borgring zet zichzelf namelijk vast als je de bout aandraait. Verzeker je ervan dat je de borgring niet beschadigt bij het vast- en losdraaien, want na beschadiging van de borgring verliest het wrijving en kan de borgmoer losraken. Dus weet je van tevoren al dat je de moer vaak zal moeten los- of vastdraaien, kies dan voor een alternatief, zoals bijvoorbeeld een borgmoer die helemaal van metaal gemaakt is. Deze borgmoeren zijn ook beter bestand tegen hitte. Borgmoeren gebruik je altijd in combinatie met metrische bouten, zoals bijvoorbeeld een slotbout of een zeskantbout.

Bij Bevestigingsexpert.nl vind je alle soorten borgmoeren

Bij Bevestigingsexpert.nl kan je wel 32 soorten borgmoeren kopen in allerlei soorten en maten. In hun webshop vind je borgmoeren van staal, roestvrij staal en verzinkt staal. De diameter kan variëren van drie tot en met dertig millimeter. Hun borgmoeren zijn van zeer goede kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar. Ze worden per doos verkocht; afhankelijk van de maat kunnen de aantallen per doos verschillen. Voor vragen en voor advies kan je altijd bij deze experts terecht; of wel per telefoon of wel per e-mail.

Waarom zaken doen met Bevestigingsexpert?

Het zijn echte experts op hun vakgebied en als je de zekerheid wilt van goede en betaalbare kwaliteit, dan ben je bij hun op het juiste adres. Welke klus je ook gaat doen, Bevestigingsexpert is de perfecte partner.