Huren in Breda

1 min gelezen

Ik was al een hele tijd op zoek naar huren in Breda. Maar steeds was het huis of te duur of het lag in de verkeerde wijk of het was al weg. Er was dus altijd wel iets aan de hand. Ik begon het bijna op te geven en had bedacht dat ik dan toch maar was concessies moest gaan doen. Op dat moment wees een kennis mij op de site van Klikvoorkamers.nl. Dit was voor mij de oplossing voor mijn probleem!

Site Klikvoorkamers.nl

Toen ik op de site keek, zag ik gelijk enkele woningen en appartementen die in de juiste wijk lagen, de juiste prijs hadden en ook nog beschikbaar waren. Dat zag er positief uit, maar ik was natuurlijk wel wat sceptisch door mijn ervaringen. Ik heb mezelf gelijk ingeschreven en ben gaan reageren op woningen.

Woning gevonden

Tot mijn grote vreugde kreeg ik na enkele weken te horen dat ik bij een huurwoning in Breda mocht gaan kijken. Wat was ik blij! Zo ver was ik nog nooit gekomen. Ik was toen wel bang dat de woning tegen zou vallen, maar dat bleek totaal niet het geval. De woning was erg ruim en had een goed uitzicht, ook de buren waren vriendelijk en de prijs was prima. Het plaatje was dus compleet. Ik heb deze woning gelijk geaccepteerd en ik woon hier geweldig!! Deze site is dus een echte aanrader!!