Hoe Marcel van Hooijdonk een succesvol zakenman werd

2 min gelezen
Mooie-woning-kopen

Marcel van Hooijdonk is een van oorsprong Nederlandse ondernemer. Hij heeft naam genaamd in een specialisatie in de vastgoedwereld, namelijk het renoveren van leegstaande panden en deze verbouwen in aangename woonruimten. Hij is inmiddels erg succesvol in het kopen en beheren van vastgoed in de randstad. Zo beheert hij in Leiden veel panden die voorheen lange tijd leegstonden, maar waar nu leuke studentenkamers van gemaakt zijn.

Succesvol in het kopen en beheren van vastgoed

Sinds halverwege deze eeuw is Marcel van Hooijdonk actief als vastgoedondernemer in Nederland. Hij koopt panden in verschillende steden in ons land om er woningen in te realiseren. Het gaat niet alleen om bestaande woningen maar ook om voormalige bedrijfspanden en winkels die soms al jaren leeg stonden. Marcel van Hooijdonk vindt dat erg zonde. Er is een schrijnende behoefte aan woningen en de panden die leeg staan komen hier niet voor in aanmerking. Hij wil daar graag verandering in brengen. Daarom worden de panden onder zijn leiding omgetoverd tot appartementencomplexen waar velen een passende woning kunnen vinden.

De ambities zijn nog steeds hoog

Ondanks dat Marcel van Hooijdonk soms ook met tegenslagen te maken krijgt heeft hij nog steeds een onverminderde drive om zijn doelen te bereiken. Hij gaat dan ook door met het kopen en renoveren van panden in populaire steden om hierin geschikte woonruimte voor zoveel mogelijk mensen te realiseren. Zijn doel is om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het oplossen van het tekort aan woningen in Nederland, dat naar verwachting in de toekomst alleen maar groter zal worden.