Glaslatten? Die koop je hier!

3 min gelezen

Glaslatten gezocht? Dat is fijn, want je hebt ze vanaf vandaag gevonden. In dit artikel lees je meer over wat glaslatten zijn en zul je alvast leren hoe duur ze (kunnen) zijn. Het afhankelijk van het type natuurlijk, hoe hoog de prijs uiteindelijk gaat uitvallen. Hoe dan ook: lees verder in dit artikel als je op zoek bent naar glaslatten. 

Maak kennis met Houtcentre de Bruin en het aanbod van glaslatten

Allereerst, wat zijn glaslatten precies? Je gebruikt deze latten als je een raam wilt vastzetten in het kozijn. Waar veel mensen denken dat je dit alleen kunt aanschaffen in hout, kan dit tegenwoordig ook in aluminium en kunststof. Deze latten worden vaak geplaatst door middel van kleine spijkertjes. Deze worden vervolgens in het kozijn geplaatst. Wat doorgaans gebeurt is dat wordt voorkomen dat er roest kan ontstaan, door kit te gebruiken. Vervolgens kunnen de glaslatten worden geschilderd, maar dat is natuurlijk pas een stap die je zet nadat je de latten hebt geplaatst – of hebt laten plaatsen. Je kunt dus – samenvattend – uit in ieder geval de volgende materialen kiezen:

  • Aluminium
  • Kunststof
  • Hout

De voorkeur voor het materiaal is natuurlijk doorslaggevend voor het type materiaal dat je gaat kiezen. Hout is bijvoorbeeld materiaal dat iets meer onderhoud vergt. Het is goed om daar stil bij te staan voordat je de keuze maakt, maar overleggen met de specialisten is uiteraard altijd een goed idee. 

Dan over naar het aanbod, want als je op glaslatten zoekt, zie je in ieder geval al een groot aanbod. Er komen maar liefst 43 artikelen naar voren. Zo kun je kiezen voor de DRM glaslat gegrond, 12x14mm. Dit is type C5, met een prijs van 2.14. Een iets duurdere is bijvoorbeeld de DRM glaslat blank, 25x35mm en dat is type B3. Je rekent dan een prijs van 3.25 af per stuk. Als we de laatste nemen en daarop klikken, zien we nog iets meer informatie. De prijzen zijn exclusief 21% BTW, dus als je deze BTW niet mag aftrekken moet je dat er nog bijrekenen. De prijs x 1.21. 

Over Houtcentre De Bruin het volgende.

Houtcentre De Bruin is een professioneel bedrijf met een groot aanbod. Je kunt ze vinden in Enschede. Ze staan bekend om de hoogwaardige producten, de uitstekende service en het snel leveren van producten. Dit maakt hen tot een ware betrouwbare aanbieder waar je op kunt bouwen. Er worden niet alleen particulieren tot de klantenkring gerekend, maar ook bijvoorbeeld scholen en dakdekkers. De ondernemers en anderen weten dat ze risico lopen, maar met een bedrijf als deze zal dat risico al wat worden verminderd. Glaslatten bestellen en laten plaatsen is voor hen dagelijkse kost! 

Direct glaslatten bestellen?

Ga jij bezig met glaslatten? Dan kun je vandaag nog bestellen als je dat wilt. Open de website houtcentre-debruin.nl”>www.houtcentre-debruin.nl en bekijk het zelf! Je hebt kunnen lezen wat de prijzen een beetje zijn en welke materialen je kunt kiezen. Het is belangrijk om goed te overleggen met de klantenservice als je iets niet zeker weet. En het liefst vraag je iets twee keer of vaker dan helemaal niet!