Gezocht op: Parasol horeca

1 min gelezen

Afgelopen week zijn wij druk bezig geweest met het vernieuwen van ons terras. Met de zomer op komst is het van belang om alles zo goed mogelijk voor elkaar te hebben. De gasten vinden dat namelijk enorm belangrijk. Zo hechten zij veel waarde aan windschermen en parasols met verwarming erin. Zodra je jouw terras zo lux laat inrichten blijven ze stukken langer zitten, dus dat betekend voor jou meer omzet. Wij zijn daar dus afgelopen weken druk mee bezig geweest. Zo heb ik bij Xterior een Parasol horeca gekocht en windschermen. Daarnaast is er ook nog een tuinman geweest om alles opnieuw te laten bestraten. 

logo xteriorEcht een aanrader

Na onze bestelling kwamen ze onze nieuwe Parasol horeca en windschermen al de volgende week bezorgen en plaatsen. De service van Xterior is dus perfect, evenals de kwaliteiten van de producten die ze leveren. Het is daarom ook echt een aanrader! Eigenlijk alles wat je als klant zijnde wenst hebben ze. 

De gasten

Gisteren heb ik al veel positieve reacties gehad van gasten die met regelmaat komen. Je ziet dus dat het goed uitpakt. Daarnaast nemen ze vaak ook nog eens een paar drankjes extra.