Erg mooi: inbouw zwembad

2 min gelezen
inbouw zwembad

inbouw zwembadEen inbouw zwembad vind ik persoonlijk erg mooi. Ik heb dit altijd al gewild maar vaak dacht ik dat dit veel te duur was. Mijn oudere zus heeft mij gelukkig op andere ideeën gebracht. Zij heeft pas geleden namelijk een zwembad aangeschaft. Toen ik pas geleden bij haar op bezoek was hebben we voor het eerst bij haar gezwommen en aan het zwembad gelegen. Ik vond het zwembad er super mooi uitzien en ik heb er een hele leuke dag gehad. Dit leek mij toch eigenlijk ook wel wat en daarom wilde ik er ook een aanschaffen.

Ik vertelde eerder al dat ik dacht dat een zwembad veel te duur was. Ik heb mijn zus vervolgens om de prijs gevraagd en hieruit bleek dat dit reuze meevalt. Ik heb haar vervolgens gevraagd waar ze haar aankoop had gedaan en ze vertelde me toen dat ze dit gedaan had op de website van Bodyfit. Ik besloot vervolgens om zelf ook een kijkje op de website te nemen en hier kwam ik al snel een inbouw zwembad tegen. Eentje die echt perfect in de tuin zou passen. Na goed overleg met mijn man hebben we er zelfs voor gekozen om het bad aan te schaffen.

inbouwHet ziet er prachtig uit!zwembad

Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder en kan ik jullie vertellen dat wij de trotse eigenaars zijn van een zwembad in de tuin. We gaan er deze zomer lekker van genieten en het bad staat ook echt prachtig in de tuin.

Meer verhalen