Een mooie tafel op maat kopen!

1 min gelezen
tafel op maat

tafel op maatIn het dagelijks leven werk ik op een school met kinderen met een lichamelijke beperking. Ik doe dit werk al erg lang en ik blijf er veel plezier in hebben. We hebben erg veel spullen die het leven van de kinderen makkelijker maakt. Een voorbeeld is de tafel op maat die we voor de kinderen hebben. We moeten rekening houden met de beoperkingen van de kinderen. Een voorbeeld hiervan zijn de kinderen met een rolstoel. Deze moeten makkelijk de school uit kunnen komen en hier is alles op ingesteld. Ons school meubilair kopen we ook maar op een website omdat we deze goed kennen.

Via het internet kwamen we uit op de website van Kindermeubilair. In eerste instantie kochten we hier een tafel op maat. Later kwamen we erachter dat er nog veel meer handige meubels op de website staan. We hebben toen overlegd met ouders van de kinderen. Zij hebben ons verteld wat het beste is voor hun kinderen. Op de website hebben we vervolgens handige tafels gekocht waardoor kinderen met een rolstoel bijvoorbeeld ook kunnen aanschuiven en lekker kunnen knutselen. De tafels kunnen namelijk ideaal verplaatst en versteld worden.

tafelIdeaal voor de kinderen!nieuwe tafel

De producten op de website zijn echt ideaal voor de kinderen. Iedereen kan nu aan een eigen tafel werken. Voor mij is het ook erg handig. Ik hoef nu minder op de houding van de kinderen te letten omdat deze dankzij de handige stoelen en tafels al een stuk beter is.