De spanplafonds zijn precies wat ik wil

1 min gelezen

hmd hmd1Ik zit er echt aan te denken om spanplafonds te nemen in plaats van de reguliere geschilderde plafonds of die van de stukadoor, dit omdat er gewoon veel meer voordelen aan zitten. Een van de grootste nadelen aan nu nog wisselen naar het span plafond leek mij het feit dat ik dat zo’n twee weken in een bouwput zou wonen omdat alles in de verbouwing zou zijn en alle spullen het huis uit zouden moeten maar toen bleek dat dat helemaal niet hoefte, de werknemers van het bedrijf werken namelijk gewoon om de spullen heen en alle belangrijke spullen kunnen gewoon blijven staan zonder dat ze ergens last van hebben en het huis word schoon terug geleverd.

Er zitten heel veel voordelen aan

Door dat er zoveel voordelen aan verbonden zitten zoals dat het schimmel vocht hmd2 en algen afstotend is zal het dus ook onder natte omstandigheden goed blijven waardoor je het prima kunt gebruiken in de badkamer of bijvoorbeeld in een zwembad. Zelfs wanneer je het geluid dempend wilt maken is dat een mogelijkheid waardoor je niet meer het gegalm hebt wat je normaal hebt. Het is ook mogelijk om er lampen en spotjes in te maken, samen met het bedrijf kan ik een LED plan maken waardoor ik zelfs bespaar op mijn energie rekening!