De comfortabele tapijttegels van Magic Carpets

1 min gelezen

blauw81_50x50cmAls iemand gaat verhuizen naar een nieuwbouw huis is de standaard vraag eigenlijk altijd: wat voor laminaat ga je er leggen? Ik geef toe, ook in de huizen waar ik gewoond heb lag iedere keer een laminaatvloer. Maar nu niet meer. In het huis van vrienden lagen tapijttegels, en die hebben toch wel wat voordelen ten opzichte van laminaat. Genoeg om mij te laten besluiten ook tapijttegels te leggen, een beslissing waar ik absoluut geen spijt van heb. Deze tegels komen bij Magic Carpets vandaan, een groothandel op dit gebied waar ze in de showroom meer dan 4.000.000 tegels hebben liggen.

astra35_1 (1)De voordelen van tapijttegels

Er zijn een aantal belangrijke voordelen te noemen voor het leggen van tapijttegels. Om te beginnen zijn ze makkelijk zelf te leggen. Je hebt zo’n vloer er zo inliggen, en als je gaat verhuizen, of je wil de vloer aanpassen, dan heb je hem er ook zo weer uit. Dat is een ander groot voordeel van tapijttegels: je kunt allemaal tegels van dezelfde kleur nemen, maar als je meerdere kleuren neemt kun je er verschillende variaties mee maken. Die je ook snel weer kunt veranderen als je hoofd daar naar staat. Ze hebben bij Magic Carpets in ieder geval genoeg verschillende tegels om eindeloos te blijven combineren.
Wat ik na jarenlang laminaat erg prettig vond aan de tapijttegels, is het feit dat ze zo lekker zacht zijn en dat ze stroef zijn, waardoor je er niet snel op uit zult glijden.