Dankzij NPI BV gevelbekleding besteld

1 min gelezen

Zierer-steenplaten-wit-450x200Tijdens onze verbouwing aan onze woning merkte we goed dat het vooraanzicht van onze woning er niet bepaald fraai uitziet. Dit willen we maar al te graag vervangen echter waren we er niet over uit wat we ervoor konden gebruiken. Alles vervangen was ook geen optie  voor ons aangezien dit niet in ons budget valt, we moesten dan ook op zoek naar een andere vorm van bekleding voor onze woning. Bij NPI BV gevelbekleding gevonden wat ons aardig aansprak! Deze vorm van gevelbekleding is in mijn ogen ideaal aangezien je het op een vrij voordelige manier je woning kan bekleden zonder dat de kosten ervoor te hoog wordt. Nu nog een manier verzinnen hoe dat dit gemonteerd dient te worden.

Hoe monteer je gevelbekleding?Twinson-o-wall-gevelpanelen-450x200

Tijdens mijn speurtocht op het internet naar gevelbekleding zijn we bij NPI BV gevelbekleding tegengekomen. Hier kon je een keuze maken uit een ruim assortiment waar er vast en zeker een tussen zit die ons aansprak. Helaas wisten wijzelf niet hoe dat dit gemonteerd moest worden waardoor we eerst contact hebben opgenomen met het bedrijf voordat we dit gingen bestellen. NPI BV heeft ons erop gewezen dat er op de website een duidelijk instructievideo te vinden is, hier konden we het zelf meermaals bekijken om het zelf te monteren. 

Je raadt het al! Deze video hebben we regelmatig bekeken en achteraf gezien dat het een stuk gemakkelijker is als dat we zelf dachten, aankomende week gaat de eerste bekleding tegen de muren!npi_merk-450x200