Betonvloer egaliseren voor een goede prijs

1 min gelezen

ega1Een betonvloer egaliseren voor een mooie prijs is nu zeer zeker een mogelijkheid, hier ben ik een tijdje terug achter gekomen bij de verbouwing van mijn huis. We hadden namelijk het idee om een mooie vloer in te brengen in de woonkamer alleen hiervoor moesten we de betonvloer laten doen, in het begin dacht ik dat ik dit zelf wel zou kunnen alleen ging me er iets te veel tijd en dergelijken inzitten waardoor het heel lang duurde. Toen besloot ik professionele hulp te zoeken en daarvoor heb ik een tijdje gezocht, ik heb namelijk bij verschillende bedrijven de prijzen bekeken en ik heb mij bedrijven egalaten aanraden. Uiteindelijk vroeg ik een offerte op bij het bovenstaande bedrijf en dat leek mij wel de beste optie ook met het oog op de prijs.

Het resultaat mocht er wezen

Gelukkig verliep alles goed en nadat ik contact opnam met het bedrijf heb ik een afspraak gemaakt en ze ega2 begrepen de situatie gelijk. De betonvloer egaliseren moest dan ook geen probleem zijn en daar hebben ze zeker niet over overdreven, de vloer was namelijk binnen no time klaar. Iets wat ik zelf nooit voor elkaar had kunnen krijgen en ik was er dan ook erg blij mee, toen de rekening binnen kwam klopte ook alles. Er kwamen geen extra kosten bij kijken of iets dergelijks en daarom ben ik erg tevreden over dit bedrijf.